Kérj egy jobb árat! +36 29 / 320 264
Építőanyag keresése

Ha nem találná amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a keresett építőanyag beszerzésében.

Építőanyag gyártók
Elérhetőségeink
Cégnév: GRaS Kft. 2225 Üllő, Pesti út 209. Telefonszámunk: +36 29 320 264 E-mail: info@csokepitoanyag.hu
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön az aktuális építőanyag akciókról, újdonságokról.

Adatkezelési tájékoztató

A GRaS Kft. adatkezlési tájékoztatója

Tájékoztatjuk Kedves Látogatóinkat/Vásárlóinkat, hogy jelen dokumentum tartalmazza az általunk üzemeltetett honlapok látogatóinak személyes adatkezelésére vonatkozó tevékenységünk leírását, és az EU Általános Adatvédelmi rendeletének (GDPR)[1] megfelelő tájékoztatását:

Adatkezelő adatai

Cégnév: "GRaS" Építési Vállalkozó és Épitőanyagkereskedő Korlátolt Felelősségű Társaság, rövidített név: GRaS Kft.
Székhely: 2225 Üllő, Pesti út 209.
Cégjegyzékszám: 13 09 161509
Adószám: 10337343-2-13
Képviselő: Radnai Máté
Telefonszám: +36 29-320-264
E-mail cím: graskft [kukac] gras.hu
Honlap: www.gras.hu

A tájékoztató célja a tisztességes és átlátható adatkezelésünk bemutatása. Kérjük olvassa el tájékoztatónkat és ismerje meg, hogy hogyan történik a személyes adatok gyűjtése, mit csinálunk az adatokkal, milyen célból és milyen jogalapon kezeljük azokat, valamint milyen jogok illetik meg a látogatóinkat.

Vállalkozásunk végzi a Honlappal kapcsolatban felmerülő mindennemű szerkesztési, üzemben tartási és tárhelyszolgáltatási feladatot.

A Honlap tárhely szolgáltatója:

Tárhelypark Kft.

1122 Budapest, Gaál József út 24.

Tel: 06-1-700-4140

Weboldal: https://tarhelypark.hu

A mindenkor hatályos adatkezelési tájékoztatónk megtekinthető a Weboldalunk e célra létrehozott menüpontjában. 

Adatvédelmi tájékoztatónk nem vonatkozik a Látogatóink közösségi hálózatok oldalain vagy más szolgáltatók weboldalain végzett tevékenységeire, amelyeket a weboldalunkon található linkeken keresztül érhet el. Kérjük, ezen szolgáltatók adatvédelmi tevékenységéről a meglátogatott webhelyeken tájékozódjon.

Látogató (vagy felhasználó) jelen tájékoztató keretében: az a természetes személy, aki a Weboldalt felkeresi, függetlenül attól, hogy érintett-e bármely tevékenységünkben vagy igénybe veszi-e bármilyen szolgáltatásunkat.

A fent meghatározott internet címen elérhető Weboldalunk szolgáltatása Magyarországra irányul és azt Magyarországról nyújtjuk.

A Felhasználókra a szolgáltatás igénybevétele során is a magyar jog az irányadó.

 

Adatkezelési tevékenységek

A Vállalkozásunk által üzemeltetett fenti honlapok az általunk végzett kereskedelmi tevékenységünk és szolgáltatásaink hirdetésére szolgál.

Weboldalunkon lehetőséget biztosítunk továbbá arra, hogy Ön az oldalunkon keresztül felvegye a kapcsolatot velünk, árajánlatot/tájékoztatást kérjen, vagy megküldje egyes termékeinkhez kapcsolódó véleményét.

A Kapcsolatfelvételhez az Ön nevére, e-mail címére, telefonszámára van szükségünk, annak érdekében, hogy az üzenetben feltett kérdéseire válaszolhassunk, kérésének eleget tegyünk.

Amennyiben az általunk forgalmazott termékekre vonatkozó árajánlatkérés céljából megadja nevét, e-mail címét és telefonszámát, szállítási cím, mennyiség, termék, az ajánlattétel érdekében felvesszük Önnel a kapcsolatot. Amennyiben árajánlatunkat elfogadja, az árajánlat során megadott adatait a megrendelés és a szerződés előkészítése és teljesítése céljából kezeljük.

Amennyiben a hírlevelünkre feliratkozás során megadja a nevét és az e-mail címét elsőként értesülhet akcióinkról, szakmai anyagainkról, termékeinkről, és újdonságainkról.

Az adatkezelésben tehát Ön akkor válik érintetté, ha a Weboldalunkon megtalálható Kapcsolat menüben, Árajánlat kérés menüben, illetve Hírlevél feliratkozás menüben található űrlap kitöltésével és a küldés gomb megnyomásával elküldi adatait.

Az így megadott adatok kezelése során tiszteletben tartjuk Látogatóink személyes adatai védelméhez fűződő alapvető jogait, és megfelelő technikai és szervezési intézkedésekkel védjük adatait.

Az adatkezelés jogalapja az Ön önkéntes – konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapuló és egyértelműen kinyilvánított – hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja).

Az űrlapok kitöltését megelőzően Önnek lehetősége van megismerni Adatkezelési tájékoztatónkat, így a személyes adatainak kezeléséről szóló önkéntes hozzájárulását a tájékoztató ismeretében tudja megadni.

Önkéntes hozzájárulásával kezelt adatait az adatkezelési cél megvalósulásáig (pl. kapcsolatfelvétel információ-kérés céljából), illetve az Ön hozzájárulásának visszavonásáig kezeljük.

Ön jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét. 

Az Ön által megadott adatokat kizárólag Vállalkozásunk munkatársai jogosultak megismerni és levelezőrendszerünkben, valamint honlapunkhoz használt adatbázisban elektronikusan kezelni, akik az Ön adatait bizalmasan kezelik, és harmadik személynek – törvényben meghatározott kivételtől eltekintve – semmilyen célból nem továbbítják.

 

Egyéb módon kezelt adatok (Cookie-k) = Sütik

A Honlapon keresztül – általában valamennyi webhelyhez hasonlóan – a mi honlapjaink is Cookie-k (Sütik), kisméretű fájlok, elhelyezésével biztosít bizonyos funkciókat és szolgáltatásokat a webhely megfelelő működése, valamint a felhasználói élmény növelése érdekében. A sütik alkalmazásának célja a Honlap egyes funkcióinak biztosítása, illetve a honlap használatának többféle szempontból történő elemzése, működésének biztosítása. A Honlap böngészési adatai sütik formájában elhelyezésre kerülnek az Ön internetképes eszközén (számítógép, tablet, laptop, telefon) annak érdekében, hogy az Ön számára biztosítani tudjuk a kiválasztott termékekre „emlékezést” a honlap böngészésének megkezdésétől a végéig.

A Google Analytics rendszer, mint harmadik fél által elhelyezett adatok vonatkozásában sem történik személyes adatkezelés. Az adatok elemzése során a látogató személye ismeretlen marad. A sütik tárolási ideje ez esetben az oldal böngészéséig tart. Erről bővebben itt olvashat: https://www.google.com/policies/technologies/types/.

A közösségi oldalunk meglátogatását és megosztását megosztását, kedvelését megkönnyítő sütiket (facebook-gomb) a Facebook Inc. szolgáltatása biztosítja, így ezen sütik által kezelt anonim adatokhoz a Facebook Inc. (1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA) is hozzáfér.

A Facebook Inc. ezen szolgáltatása révén tehát hozzáfér a fentebb írt, webhely látogatottságának méréséhez és böngészési szokások feltérképezéséhez kezelt anonim adatok köréhez. A Facebook Inc. a fenti adatokat az említett elemzések készítésén túl a böngésző felhasználó számára célzott reklámok eljuttatása céljából is felhasználja. Ennek során a Facebook Inc. az anonim adatok és a böngészéshez használt eszköz IP címének összekapcsolásával állapítja meg az adott eszközről végrehajtott böngészési szokások alapján a feltárható érdeklődési kört, majd így juttatja el a célzott reklámokat az adott eszközre. A Facebook Inc. az e pontban írt anonim adatokon kívül a jelen tájékoztatóban említett további adatokhoz nem fér hozzá.

Ha nem támogatja a sütik működését

Oldalunk böngészésének kezdetén tájékoztatást adunk a sütik működéséről és hozzájárulását kérjük azok működtetéséhez. Léteznek olyan funkcionális, munkamenet sütik, amelyek az Ön hozzájárulása nélkül is szükségszerűen működnek, mert ezek nélkül a honlap egyes funkciói, tartalma sem lenne elérhető.

A felhasználói élmény fokozása (emlékezés a kosár tartalmára, böngészési előzmények tárolása stb) érdekében alkalmazott sütik elfogadásához kérjük jóváhagyását, ami tehát választási lehetőség, az nem kötelező, de ennek hiányában a honlap böngészése során lehet, hogy egyes tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz, reklámokhoz nem fog tudni hozzáférni.

A sütikre vonatkozó beállításait bármikor módosíthatja a böngészőjén keresztül. Letilthatja a sütik használatát úgy, hogy böngészőjében aktiválja azt a beállítást, amely lehetővé teszi, hogy visszautasítsa az összes, vagy bizonyos sütik elhelyezését. Ezek a beállítások rendszerint a böngészője „beállítások” vagy „preferenciák” menüjében érhetők el. A következő hivatkozások használatával tájékozódhat erről bővebben:

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hu

Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-informacio-amelyet-weboldalak-tarolnak-szami?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

Internet Explorer: látogassa meg a https://support.microsoft.com oldalt, és a keresőbe írja be a „sütik” szót.

Safari: látogassa meg a https://support.apple.com/hu-hu oldalt, és a keresőbe írja be a „cookies” szót.

Opera: http://help.opera.com/Windows/10.50/hu/cookies.html

 

Az Ön személyes adatvédelemmel kapcsolatos jogai

Az Európai Unió Általános adatvédelmi rendeletének előírásaival összhangban Ön jogosult arra, hogy az adatkezelés megkezdése előtt ingyenesen tájékoztatást kapjon az adatkezeléssel összefüggő tényekről, melyet az Adatkezelési tájékoztató megismerhetőségével biztosítunk.

Jogosult továbbá az Önről kezelt adatokról tájékoztatást kérni, továbbá kérheti az Önre vonatkozó személyes adatok helyesbítését, törlését, vagy kezelésének korlátozását, valamint az adathordozhatóságot. Tiltakozhat továbbá az adatai kezelése ellen, és joga van panasz esetén felügyeleti hatósághoz fordulni.

Az Ajánlatkérés menüben megadott adatok szerződés megkötésére Önt nem kötelezik. Az ajánlatkérés megrendelésnek nem minősül. Az Ön által megadott személyes adatok valódiságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azonban, ha értesít bennünket személyes adatai megváltozásáról, mint pontosan és naprakészen vezetjük azokat.  

Amennyiben Ön a személyes adatai törlését kéri, vagy tiltakozását fejezi ki, kérelmét kivizsgáljuk, és ha egyéb – jogszabályban meghatározott – okból nem vagyunk kötelesek az adatait zárolni, vagy tárolni, kérelmét 15 munkanapon belül feltétel nélkül, ingyenesen teljesítjük, melynek megtörténtéről Önt írásban tájékoztatjuk.

Az adatok megadása előtt, közben és utólagosan is Önnek bármikor lehetősége van jelen adatkezelési tájékoztatót megismerni, mely a Honlapon külön linken kerül megjelenítésre.

 

Adatbiztonság

Munkavállalóink munkavégzésük során gondoskodnak a rájuk vonatkozó adat- és titokvédelmi kötelezettségek betartásáról.

Az adatokat biztonságos kommunikációval ellátott levelező fiókunkban tároljuk. Az adatkezelésre használt számítógépek felhasználó névvel és jelszóval védettek.

Az adatfeldolgozó által tárolt adatok biztonságos üzemeltetésű, tűzfallal és megfelelő vírusvédelemmel ellátott szoftverekkel működő szerveren kerülnek tárolásra.

 

Panaszkezelés

Amennyiben a személyes adatait érintő észrevétele, javaslata van, vagy probléma merül fel, a Honlapon feltüntetett kapcsolati címeken fordulhat hozzánk. A személyes adatokat érintő nyilatkozatot kérjük az ullo [kukac] grsas.hu e-mail, vagy a 2225 Üllő, Pesti út 209. címre megküldeni. Levelére 30 napon belül válaszolunk.

Joga van panasz esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH), mint felügyeleti hatósághoz, illetőleg bírósághoz fordulni.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefon: +36 1 391 1400

Fax: +36 1 391 1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Webhely:http://www.naih.hu/

A mindenkor hatályos adatkezelési tájékoztatónk a honlapon mindenki számára elérhető.

Cégünk fenntartja magának a jogot az adatkezelési tájékoztató tartalmának egyoldalú módosítására.

Jelen adatkezelési tájékoztató 2018. május 25. napjától alkalmazandó.

 

                                                                                               Radnai Máté

                                                                                       vezető tisztségviselő