Kérj egy jobb árat! +36 29 / 320 264
Tisztelt Látogató! Weboldalunk jelenleg nem üzemel.
Építőanyag keresése

Ha nem találná amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a keresett építőanyag beszerzésében.

Építőanyag gyártók
Elérhetőségeink
Cégnév: GRaS Kft. 2225 Üllő, Pesti út 209. Telefonszámunk: +36 29 320 264 E-mail: info@csokepitoanyag.hu
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön az aktuális építőanyag akciókról, újdonságokról.

Szállítás


Bachl termékek szállítása

 • 20 m3 fölötti megrendelés esetén a gyártó díjtalanul kiszállítja a termékeket az ország bármely területére. 
 • 20 m3 alatti megrendelés esetén a szállítás díja 7.000 Ft,-+ÁFA. 

Bakonytherm termékek szállítása

Egyedi szállítási díj, mely függ a szállítási címtől, és a szállító jármű tipusától(darus, fix platós). Lehetőség van gyári átvételre is a pápateszéri gyárban.


Balobau termékek szállítása

Amennyiben a megrendelés eléri a 67.000 Ft,- + ÁFA értéket, a gyártó díjtalanul címre szállítja a megrendelt termékeket. Ellenkező esetben a telephelyeinken tudják átvenni a rendelt termékeket.


Barabás termékek szállítása

 • Egyedi szállítási díj, amely függ a szállítási címtől, és a szállító jármű tipusától is.(darus, fix platós autó)
 • Lehetőség van gyári átvételre is Kiskunlacházán vagy Veszprémben.

Bramac termékek szállítása

6 raklap megrendelése alatt a szállítási díj 10.000 Ft,- + ÁFA, 6 raklap felett díjtalan. Bramac padlólap megrendelése esetén 1 raklaptól díjtalan a szállítás.

Bramac 24 Futárszolgálat

Ennek keretében a Bramac Kft. vállalja kisebb mennyiségű, kartondobozba csomagolható rendszertartozék-elemek expressz kiszállítását az ország határain belüli címre.

A szolgáltatás díja

 • 0–30 kg-ig: 3.000 Ft,- + ÁFA
 • 30–60 kg-ig: 5.000 Ft,- + ÁFA
 • 60 kg felett egyedi megállapodás szerint.

Bramac 48 szolgáltatás

E szolgáltatás keretében a Bramac Kft. vállalja a megrendelt betontermékek kiszállítását az ország határain belüli építési címre. A kiszállítás és lerakodás emelőhátfalas teherautóval történik.

A szolgáltatás díja 9.000 Ft,- + ÁFA/raklap (maximum 1 tonna/raklap).

Raklapos áruk lerakodása a szállítási címen daruval történik, melynek díja 850,39 Ft,- + ÁFA/raklap. Ezt a díjat szintén a megrendeléskor, a vételárral együtt kell megfizetni


Baumit termékek szállítása

Raklapos anyagok, vödrös termékek, tartozékok megrendelése esetén minimum 4 raklap vagy 250.000 Ft,- + ÁFA a érték elérése esetén a szállítás díjtalan.

Ez alatti rendelés esetén a szállítási díj címenként 5.000 Ft,-+ÁFA.

A gyártó fuvarköltség átterhelést (e-útdíjat) számláz minden zsákos és silós kiszerelésű termékekre, amelynek a díja 780 Ft,- + ÁFA/tonna vagy m3.


Frühwald termékek szállítása

 • Egyedi szállítási díj, amely függ a szállítási címtől, és a szállító jármű tipusától is.(darus, fix platós autó)
 • Lehetőség van gyári átvételre is Sóskúton

Leier termékek szállítása

Leier tetőcserép szállítás

Az ország teljes területére minimum 4 raklap rendelése esetén a szállítás díjtalan. 4 raklap alatti megrendelés esetén a szállítási díj:

 • 40 kg alatt 5.500 Ft,- + ÁFA/csomag
 • 40 kg felett 7.500 Ft,- + ÁFA/raklap.

Raklapos szállítás esetén 1.050 Ft,- + ÁFA/raklap lerakási díj, illetve ha a helyszín nem közelíthető meg pótkocsis szerelvénnyel az előre egyeztetett átszedés költsége szintén 1.050 Ft,- + ÁFA/raklap.

Az előre nem egyeztetett átszedési felár, az átszedési díjon felül 500 Ft,- + ÁFA/raklap. 2016-tól a tetőcserép megrendeléseket vegyesen 24 tonna nyerges, 22 tonna darus, illetve MPL emelőhátfalas teherautókkal szállítják. Emelőhátfalas teherautó esetén a szállítás a telekhatárig történik, ahol a megrendelőnek lehetővé kell tenni a futár kézi anyagmozgatóval történő lerakodását.

A szállítások szervezését minden esetben a gyári megrendelés visszaigazolásokon feltüntetett időpontok szerint vállaljuk.

Leier magasépítési betontermékek szállítása

A Leier Hungária Kft. szállítást kizárólag teljesen kiterhelt (darus autó esetén 22 tonna, nyerges autó esetén 24 tonna) szerelvényre vállal.

A fuvar megrendeléseket a kívánt szállítási határidő előtt minimum 5 munkanappal kérjük írásban leadni.

Építkezési helyszínre történő szállítás esetén 1.050 Ft,- + ÁFA/raklap darus szállítási díjat számlázunk ki, illetve ha a helyszín nem közelíthető meg pótkocsis szerelvénnyel az előre egyeztetett átszedés költsége szintén 1.050 Ft,- + ÁFA/raklap. Budapest területére a behajtási engedély díja 5500,- + ÁFA/autó. Vidéki városok esetében, ha szükséges a behajtási engedélyt a Vevő intézi a helyi önkormányzatnál.

A Leier tégláknál megadott ár Pest megyére érvényes.

Leier kémény szállítás

A kémény értékétől függetlenül tartalmazza a kiszállítás és lerakodás díját is. A Leier szervezésében történő szállítások minden esetben emelőhátfalas gépkocsival történnek telekhatárig.

Leier tégla szállítás

Leszállított áraink a szállítás és az útdíj költségeit is tartalmazzák. A Leier Hungária Kft. szállítást kizárólag teljesen kiterhelt (darus autó esetén 22 tonna, nyerges autó esetén 24 tonna) szerelvényre vállal.

Leszállított árainkat termék és fuvar megbontásban számlázzuk. A fuvar megrendeléseket a kívánt szállítási határidő előtt legalább 5 munkanappal kérjük írásban leadni. Építkezési helyszínre történő szállítás esetén 1.050 Ft,- + ÁFA/raklap darus szállítási díjat számítunk fel, illetve ha a helyszín nem közelíthető meg pótkocsis szerelvénnyel, az előre egyeztetett átszedés költsége szintén 1.050 Ft,- + ÁFA/raklap.

Budapest területére a behajtási engedély díja 5500,- + ÁFA/autó. Vidéki városok esetében, ha szükséges a behajtási engedélyt a vevő intézi a helyi önkormányzatnál. A fuvar megrendeléseket a kívánt szállítási határidő előtt minimum 5 munkanappal kérjük írásban leadni.

A Leier mesterfödém gerenda, üreges, előfeszítet födémpalló, mesterpanel, lépcső, mélyépítés, környezettechnika, vasútépítés, Durisol zajárnyékoló falrendszerek körébe tartozó termék szállítására egyedi szállítási díjakat kérünk a gyártótól.

Minden Leier termék átvehető személyesen is az azt gyártó üzemben.

A Leier tégláknál megadott ár Pest megyére érvényes.


Mapei termékek szállítása

Kiszállítási igény esetén, amennyiben a rendelés értéke nem éri el a 130.000 Ft,-+ÁFA, azaz 165.100 Ft,- értékhatárt, vevônként, szállítólevelenként, szállítási címenként, akkor a következô díjakat számoljuk fel:

 • ha a rendelés súlya nem haladja meg az 50 kg-ot, akkor ún. csomagdíjat számolunk fel, melynek nettó értéke 4.000 Ft,-.
 • ha a rendelés súlya nagyobb, mint 50 kg akkor ún. paletta díjat számolunk fel melynek nettó értéke palettánként 9.000 Ft,-.

Saját szállítás esetén az elôzôekben említett díjtételek nem jelentkeznek.

A Mapei Kft. áruszállítással kapcsolatos általános kondíciói

Olyan szállítási cím esetén, melynek megközelítéséhez bárminemû engedély szükséges, akkor annak beszerzése a Vevô feladata. Amennyiben errôl nem tud gondoskodni, akkor az engedély költségeit átterheljük.

A szállítás ponyvás, nem önrakodós tehergépkocsival történik, rakodó személyzet nélkül. Amennyiben egyéb igénye van – pl. önrakodós hátfalas, önrakodós darus szállítás, vagy rakodó személyzetes szállítás – kérjük, rendelésén feltétlenül szerepeltesse.

Ha a megrendelés nem éri el a minimum rendelési értéket, a kiszállítást csak szállítási díj ellenében tudjuk megoldani, mely esetben a szállítás idôpontját kollégáinkkal kérjük egyeztetni.


Masterplast termékek szállítása

Amennyiben rendelése eléri a 90.000 Ft,-+ÁFA értéket, a gyártó díjtalanul címre szállítja a megrendelt termékeket.

Ellenkező esetben a szállítási 8.000 Ft,-+ÁFA.


Murexin termékek szállítása

Amennyiben megrendelése eléri a 70.000 Ft,- + ÁFA értéket, a gyártó díjtalanul címre szállítja a megrendelt termékeket. Ellenkező esetben a X. kerületi gyárban tudják átvenni a termékeket.


Porobrick termékek szállítása

Egyedi szállítási díj, mely függ a szállítási címtől, és a szállító jármű tipusától(darus, fix platós). Lehetőség van gyári átvételre is a mályi téglagyárban.


Renova termékek szállítása

4 raklap mennyiséget el nem érő megrendelés esetén a szállítási költség felszámításra kerül, melynek értéke 10.000 Ft,- + ÁFA.

 • Terrán futár 30 kg-ig, műanyag termékek szállítási díja: 3.300 Ft,- + ÁFA
 • Terrán járat (telephelyeinkre szállítva) 600 kg-ig: 5.000 Ft,- + ÁFA
 • Posta (MPL) szállítási díj,1.000 kg-ig vagy 1 raklap: 10 000 Ft,- + ÁFA

Rigips termékek szállítása

Telephelyi átvétel lehetséges Üllőn, vagy kérje ajánlatunkat környékbeli szállítás esetén.


Rockwool termékek szállítása

 • Minimum rendelhető mennyiség 5 m3
 • Amennyiben a megrendelt termékek mennyisége eléri a 20 m3-t, abban az esetben a gyártó díjtalanul kiszállítja a termékeket az ország bármely területére.
 • Ha a rendelt mennyiség nem éri el a 20 m3-t, abban az esetben a szállítás díja 3.000 Ft,-+ÁFA / m3

Semmelrock termékek szállítása

 • A termékeket a gyártó kiszállítja az ország bármely területére. A szállítás díja bruttó 30.000 Ft. A díj szilárd útburkolattal megközelíthető szállítási címenként és fordulónként (0-22 tonna) értendő, nem tartalmazza az esetleges behajtási engedély költségeit
 • Lehetőség van gyári átvételre is Ócsán vagy Felzsőzsolcán.

Terrán termékek szállítása

4 raklap mennyiséget el nem érő megrendelés esetén a szállítási költség felszámításra kerül, melynek értéke 10.000 Ft,- + ÁFA.

 • Terrán futár 30 kg-ig, műanyag termékek szállítási díja: 3.300 Ft,- + ÁFA
 • Terrán járat (telephelyeinkre szállítva) 600 kg-ig: 5.000 Ft,- + ÁFA
 • Posta (MPL) szállítási díj,1.000 kg-ig vagy 1 raklap: 10 000 Ft,- + ÁFA

Tondach termékek szállítása

 • 0-4 raklap: 16.500 Ft,-+ÁFA / szállítási cím
 • 5-7 raklap: 12.900 Ft,-+ÁFA / szállítási cím
 • 8 raklap feletti megrendelés esetén a szállítás díjtalan (Tondach ÁSZF szerint)
 • Lerakodási díj bármely termék esetén: 1.100 Ft,-+ÁFA / raklap

Ursa termékek szállítása

Telephelyi átvétel lehetséges, vagy nagyobb megrendelés esetén(5 raklaptól) a gyártó díjtalanul címre szállítja a termékeket.


Velux termékek szállítása

Telephelyi átvétel lehetséges.